Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Over ons

Klik hier voor de algemene voorwaarden van IPOL. 'voor de zakelijke markt' 

IPOL is lid van NRTO

NRTO gedragscodes
NRTO algemene voorwaarden (voor particulieren)

IPOL verzorgt opleidingen, trainingen en advies voor de opsporing, voornamelijk bij Gemeenten, Politie, Overheden en Ministeries.

De opleidingen verzorgen wij met een team van gekwalificeerde docenten die allemaal beschikken over ruime ervaring in de praktijk en die op theoretisch en didactisch vlak zich blijvend ontwikkelen. Onze adviseurs kennen de praktijk en passen hun expertise toe op organisatorisch, juridisch en beleidsmatig gebied.

IPOL is een familiebedrijf dat is opgericht in 2005 door René van den Heuvel.  

Het bedrijf is opgestart vanuit een klein kantoortje aan huis. Inmiddels is daar een bedrijfspand voor in de plaats gekomen wat het hart is van IPOL.

Ons pand is gevestigd in Rotterdam. (Alexanderpolder)

Onze bedrijfscultuur intern is informeel en open, wat maakt dat er een hecht team is ontstaan dat op een prettige manier met elkaar samenwerkt en goed op elkaar is afgestemd.

De lijnen zijn kort waardoor wij snel kunnen schakelen en flexibel kunnen omgaan met zowel de reguliere opleidingsvragen als maatwerktrajecten.  

Wij geloven in partnerschap en denken graag mee met onze opdrachtgevers. Wij streven ernaar om het beste resultaat te behalen.

Dit blijkt ook wel uit onze hoge slagingspercentages en klanttevredenheidsonderzoeken, die door CEDEO elke 2 jaar worden uitgevoerd en elke keer opnieuw wordt behaald.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Vertrouwelijkheid en waarborgen privacy: IPOL werkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaat vertrouwelijk met de door de cursisten verstrekte gegevens om. IPOL voldoet aan de eis E6 Vertrouwelijkheid (Verklaring van Helsinki).

IPOL's Missie

IPOL's Visie

IPOL ingeschreven bij het CRKBO

Sinds 01 oktober 2010 staat IPOL BV ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). IPOL BV is daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Dit betekent dat onze opleidingen en trainingen vrij zijn gesteld van BTW.

Klanttevredenheidsonderzoek - IPOL cedeo erkend

Het onderzoek belicht de activiteiten van IPOL, Instituut Politieonderwijs & Trainingen BV vanuit verschillende invalshoeken:

Klachtenreglement IPOL